Realizam proiecte de frigotehnie la cheie.

Midal - solutii frigotehnice proiectate de specialisti in domeniu, pentru afacerea ta

Profita acum de cele mai racoritoare PROMOTII Midal!

Profita de GARANTIA EXTINSA* pe care ti-o oferim la fiecare proiect frigotehnic nou (camera frigorifica, depozit frigorific, camera congelare, tunel congelare rapida etc.)!

*Proiect nou + contract de mentenanta incheiat pe o perioada minima de 3 ani = GARANTIE EXTINSA a proiectului de frig (camera frig, depozit frig, camera congelare, tunel congelare rapida) de la 2 la 3 ani! Serviciul de mentenanta se va efectua la minim 3 luni.

Ne inspiram din activitatea ta si gasim solutiile care ti se potrivesc pe deplin. Astfel, iti punem la dispozitie agregate frigorifice si elaboram: camere frigorifice / camera frig, depozite frigorifice / depozit frig, camere congelare, tunel congelare rapida etc.

Castiga 2 interventii GRATUITE*/an la solicitarea a minim 2 ani de mentenanta pentru un obiectiv de frig existent (camera frigorifica, depozit frigorific, camera congelare, tunel congelare rapida etc.)!

*Soliciti minim 2 ani de mentenanta pentru un obiectiv de frig deja existent si primesti 2 interventii GRATUITE/an (includ serviciul de mentenanta si deplasarea echipei in locatia solicitata), oriunde in tara! Serviciul de mentenanta se va efectua la minim 3 luni.

Intervenim rapid si asiguram servicii de reparatii instalatii frigorifice, reparatii camere frigorifice, mentenanta si service pentru echipamente si agregate frigorifice diverse (depozite frigorifice, camere congelare, camere frigorifice, tunel congelare rapida etc.), din sectorul tau de activitate.

Completeaza formularul cu detaliile proiectul tau si vei primi toate informatiile de care ai nevoie!

Proiectele de frigotehnie (camera frigorifica, depozit frigorific, camera congelare, tunel congelare rapida etc.) si cele care implica instalatii frigorifice (agregat frigorific) sunt specialitatea noastra.

Industria farmaceutica

Midal iti pune la dispozitie camere frigorifice refrigerare si depozite frigorifice, pentru procesarea si depozitarea materiilor prime sau a produselor finite din industria farmaceutica si a medicamentelor.
Solicita oferta!

Industria Ho.Re.Ca

Pentru ca in industria Ho.Re.Ca ideea de calitate a serviciilor se traduce de multe ori prin prospetime, iti oferim solutiile frigotehnice de care ai nevoie (camera frigorifica, camera congelare) pentru satisfacerea nevoilor clientilor tai.
Solicita oferta!

Industria procesatoare de carne

Midal iti sta la dispozitie cu depozite frigorifice, camere frigorifice si camere congelare menite sa asigure o temperatura controlata, necesara produselor din carne ce urmeaza a fi refrigerate, congelate ori depozitate.
Solicita oferta!

Industria procesatoare de lapte

Asigurarea unei temperaturi optime si controlate este esentiala in industria procesatoare de lapte. De aceea, instalatiile frigorifice de la Midal (camera frigorifica, depozit frigorific) sunt alegerea ideala.
Solicita oferta!

Industria procesatoare de peste

Poti opta pentru camere frigorifice, depozite frigorifice sau camere congelare, dar si pentru instalarea de „mese reci” pentru refrigerarea, congelarea sau depozitarea produselor din peste pe care le comercializezi.
Solicita oferta!

Clientii Midal

● camera congelare

● agregate frigorifice

● camere frigorifice

● depozit frigorific

● camera frig

● reparatii camere frigorifice

● camere congelare

● depozit frig

● tunel congelare rapida

● depozite frigorifice

● agregat frigorific

● camera frigorifica

● instalatii frigorifice