Camerele sunt destinate refrigerării în gama 0-15 C a diverselor tipuri de produse: carne, pește, lactate, ouă, legume, fructe, produse farmaceutice.

Produse în stare proaspătă (0...+4 C)

Ne inspiram din activitatea ta si gasim solutiile care ti se potrivesc pe deplin!

Despre camerele de refrigerare


Alimentele aflate in stare proaspata isi mentin prospetimea daca sunt depozitate in stare refrigerata. Astfel camerele de refrigerare sunt necesare in sectorul horeca, retail sau procesare alimente.
Ele mentin temperatura interioara in gama 0...+4 C, ajutand astfel la pastrarea calitatii alimentelor.


Dimensiunile pot varia in functie de amplasare si necesitate.
Sunt realizate din panouri termoizolante de tip sandwich cu miez din poliuretan si suprafete exterioare din tabla otel vopsita in camp electrostatic si agreate in industria alimentara.
Colturile camerei sunt prevazute cu accesorii sanitare ce fac mai usoara igienizarea camerei.

De ce sa alegi Midal

Echipamentele utilizate de noi sunt alese pe criterii de fiabilitate sporita, cu o durata de viata medie de 15 ani.

Agentul frigorific utilizat este din ce in ce mai important, acesta avand impact asupra mediului inconjurator dar si asupra costurilor in exploatare. De aceea noi folosim agenti frigorifici ce se supun normelor europene din prezent, dar si celor ce vor intra in vigoare incepand cu 2020.

Optional pot fi prevazute cu:
- pardoseala izolata si cu strat de uzura de tip TEGO, aluminiu sau inox.
- sistem monitorizare temperaturi
- perdea siliconica sau perdea aer
- instalatie back-up

Configuratorul MIDAL

Configurează-ți camera frigorifică dedicată afacerii tale, simplu și rapid! Obține în maxim 10 minute o ofertă de preț adaptată nevoilor tale!

Accesează Configuratorul Midal