Abator mobil pentru ovine, bovine și păsări - Midal

Configurator

Abator mobil pentru ovine, bovine și păsări

Abator mobil modern și în conformitate cu standardele internaționale

Abatoarele mobile sunt soluții excelente și inovatoare pentru fermieri care doresc sacrificarea ovinelor, bovinelor și păsărilor utilizând sisteme moderne.

Acestea oferă posibilitatea atât de sacrificare, cât și de stocare în camere frigorifice și transfer fără costuri suplimentare.

Ai costuri reduse de investiție pentru un abator mobil pentru ovine, bovine și păsări.

Animalele rămân în mediul lor familiar și pot fi sacrificate fără stres deoarece abatoarele mobile se conectează rapid la apa și energia electrică de la fața locului, fiind o soluție rentabilă pentru vânzători și cumpătători. 

Abatorul mobil este construit și configurat corespunzător pentru a respecta reglementările alimentare internaționale și pentru a crește bunăstarea animalelor vii.

Livrarea unităților mobile de sacrificare sunt realizate din panouri de tip sandwich PU cu structură de susținere din oțel și pot fi livrate demontate (cu transport maritim) sau asamblate (cu transport terestru). Sistemele demontate pot fi instalate cu ușurință cu ghidaje detaliate de asamblare.

Hai să discutăm!

ABATOR MOBIL BOVINE

Abatorul mobil pentru vite are o capacitate de 5 capete/oră sau 12 capete/oră.

Este foarte practic, economic și utilizabil la scară mică-medie în diferite locații.

Acesta are o construcție de sacrificare cu etaj dublu, zona de sângerare și zonă de procesare – șină de tub sisteme, cârlige pentru sângerare șină de tub (SS), cârlige pentru prelucrarea șinei tubului, sterilizatoare pentru lavoare și cuțite, iluminare LED, generator, rezervor de colectarea sângelui, a apelor uzate și rezervor pentru de stocarea apei curate, încălzitor de apă etc.

Hai să discutăm!

ABATOR MOBIL OVINE

Abatorul mobil pentru ovine are o capacitate de 8 capete/oră sau 15 capete/oră.

Acesta este un abator modern, igienic, gata de ambalare și are costuri de investiții reduse.

Abatorul mobil pentru oi are panouri sandwich pentru zona de abator, podea din aluminiu, masa de sacrificare a oilor are un aparat de ridicare a gâtului. De asemenea, dispune și de o cameră frigorifică pentru depozitarea cărnii în condiții optime.

Hai să discutăm!

ABATOR MOBIL PĂSĂRI

Abatorul mobil pentru păsări se poate utiliza pentru sacrificarea și prelucrarea a 100 de pui pe oră.

Acesta are un sistem de contorizare complet cu echipament de sacrificare, sistem de răcire și ventilație, tunel de sacrificare din inox, înmuierea penelor și smulgere – tip tambur, compartiment de sacrificare și ambalare a păsărilor de curte, cameră de pre-răcire etc.

Hai să discutăm!

Proiectele de frigotehnie și cele care implică instalații frigorifice sunt specialitatea noastră. Te sprijinim cu toate informațiile de care ai nevoie, lasă-ne detaliile proiectului tău, aici:

CONFIGURATORUL
MIDAL

Configuratorul MIDAL

Configurează-ți camera frigorifică dedicată afacerii tale, simplu și rapid! Obține în maxim 10 minute o ofertă de preț adaptată nevoilor tale!