Sistem de ventilație pentru cartofi și ceapă - Midal

Realizăm la cheie camere, tuneluri, containere și depozite frigorifice

Configurator

Sistem de ventilație pentru cartofi și ceapă

O parte importantă în depozitarea cartofilor și a cepei este ventilația.

Pentru a păstra aceste două alimente mai mult timp, trebuie să se realizeze corect toți pașii din fiecare etapă de culegere, manipulare, păstrare și transport.

Sistemele de ventilație și cele de răcire realizate în parteneriat cu partenerul Cantek oferă economii de energie de până la 71% în timpul depozitării.

Fiecare producător trebuie să investească în tehnologii inovative și sustenabile.

Cu metodele tradiționale între 40-80% din culturile de ceapă și cartofi au ca rezultat alterarea. Iar, în acest moment, nici economia, nici planeta noastră nu-și mai pot permite astfel de distrugeri.

Sistemele de ventilație susțin sistemele de stocare la rece care includ etapele de uscare, întărire, răcire, depozitare și pregătire pentru piață.

Hai să discutăm!

AVANTAJELE SISTEMELOR DE VENTILAȚIE

Beneficiile sistemului de ventilație:

✓ Creșterea duratei de depozitare a alimentelor;

✓ Economii de energie de până la 71% în timpul depozitării;

✓ Controlul temperaturii, umidității și a dioxidului de carbon.

Obține profit cu sistemele de ventilație pentru cartofi și ceapă

De exemplu, cultura de cartofi de consum care este depozitată la rece, i se scade temperatura cu 0,5°C pe zi și este depozitată la temperaturi 4-10°C, pe când cartofii de sămânță se păstrează la temperaturi constante de 2-4°C într-un depozit frigorific.

Pe lângă controlul temperaturii și umidității, este important și controlul dioxidului de carbon. Acesta trebuie menținut la anumite limite.

 

Ceapa nu poate fi depozitată imediat după recoltare la rece, ea trebuie să fie uscată timp de câteva zile. Ceapa este pregătită pentru depozitare la rece prin scăderea temperaturii la maxim cu 0,5 °C pe zi pentru a ajunge la temperatura ideală de depozitare la rece puțin câte puțin. Aceasta în funcție de soi este depozitată la temperaturi între 0 °C și +2 °C. Dar, ventilația este vitală în depozitarea cepei.

 

Atât culturile de cartof și ceapă, nu pot fi comercializate direct din depozitul frigorific, ci trebuie să se încălzească treptat, controlat astfel încât să se prevină condensul.

Hai să discutăm!

DE CE
MIDAL?

Echipamentele utilizate de către noi sunt alese pe criterii de fiabilitate sporită, cu o durată de viață medie de 15 ani.

Beneficile tale:

Agentul frigorific utilizat este din ce în ce mai important, acesta având impact asupra mediului înconjurător dar și asupra costurilor în exploatare. De aceea Midal, utilizează agenți frigorifici ce se supun normelor europene în vigoare.

Opțional camerele de refrigerare pot fi prevăzute cu:

– pardoseală izolată și cu strat de uzură de tip TEGO, aluminiu sau inox;
– sistem monitorizare temperatură;
– perdea siliconică sau perdea aer;
– instalație back-up.

Hai să discutăm!

SERVICIILE
MIDAL

Oferim servicii adaptabile fiecărui client și partener, acordând suport tehnic de specialitate încă de la primele discuții.

Beneficile tale:

Oferim soluții specializate ce sunt certificate la nivel european.

Pe baza solicitării venite de la fiecare client, realizăm următorii pași:

  • Audit și consultanță;
  • Proiectare tehnică;
  • Transmitere ofertă comercială;
  • Semnare contract;
  • Livrare echipamente și produse;
  • Montaj cu o echipă de profesioniști a soluției propuse;
  • Verificare a soluției frigotehnice;
  • Instruire client;
  • Servicii de garanție și post-garanție.

Proiectele de frigotehnie și cele care implică instalații frigorifice sunt specialitatea noastră. Te sprijinim cu toate informațiile de care ai nevoie, lasă-ne detaliile proiectului tău, aici:

CONFIGURATORUL
MIDAL

Configuratorul MIDAL

Configurează-ți camera frigorifică dedicată afacerii tale, simplu și rapid! Obține în maxim 10 minute o ofertă de preț adaptată nevoilor tale!