Sistemele cu răcire criogenică utilizează azotul lichid și dioxidul de carbon lichid, care sunt depozitate
la temperaturi foarte scăzute până la -200°C. Se aplică un jet de agent criogenic de mare viteză de agent,
adică azotul lichid (punct de fierbere: -195,8 ° C) sau dioxidul de carbon lichid (punct de fierbere: -78,5 ° C),
pe diferite produse pentru o răcire rapidă și eficientă în spații minime.
Înghețarea criogenică limitează pierderea de umiditate la aproximativ 1%.
În special acest sistem este utilizat pentru carne și fructe de mare, asigurând un proces de congelare de 4 ori
mai rapid decât răcirea mecanică.
✓ Cea mai eficientă și rapidă;
✓ Eficiență în spații minime;
✓ Menținerea unui mediu ecologic.
Un element remarcabil ale sistemelor cu răcirea criogenică este menținerea unui mediu de prelucrare mai curat (adică, fără ulei sau lichid rămas) și natura ecologică.
Agentul frigorific utilizat este din ce în ce mai important, acesta având impact asupra mediului înconjurător dar și asupra costurilor în exploatare. De aceea Midal, utilizează agenți frigorifici ce se supun normelor europene în vigoare.
Opțional camerele de refrigerare pot fi prevăzute cu:
– pardoseală izolată și cu strat de uzură de tip TEGO, aluminiu sau inox;
– sistem monitorizare temperatură;
– perdea siliconică sau perdea aer;
– instalație back-up.
Oferim soluții specializate ce sunt certificate la nivel european.
Pe baza solicitării venite de la fiecare client, realizăm următorii pași:
Proiectele de frigotehnie și cele care implică instalații frigorifice sunt specialitatea noastră. Te sprijinim cu toate informațiile de care ai nevoie, lasă-ne detaliile proiectului tău, aici:
Configurează-ți camera frigorifică dedicată afacerii tale, simplu și rapid! Obține în maxim 10 minute o ofertă de preț adaptată nevoilor tale!
Specialistul Midal îți stă la dispoziție de luni până vineri între orele 09:00 – 17:30
Copyrights © Midal 2022. Toate drepturile rezervate.