Pentru a păstra alimentele ani de zile fără a se strica se utilizează procesele de liofilizare. Acest proces constă în
introducerea diverselor alimente într-un congelator uscat și sunt rapid congelate prin aplicarea
unei temperaturi scăzute, de până în -400C, iar prin efectul de vid, aplicat timp de aproximativ 16-21 ore,
se elimină gheața din jurul alimentelor.
Alimentele ce pot fi depozitate în aceste sisteme de liofilizare sunt fructele, legumele, carnea roșie, peștele,
puiul, produsele lactate, produsele de panificație și multe altele.
Alimente gata în câteva ore și depozitate în pachete timp de mulți ani!
Fiecare industrie se adaptează la noile tehnologii și dezvoltă noi tehnici astfel încât să aibă cel mai bun profit
la timpul potrivit.
✓ Soluție optimă care asigură efectuarea întregului proces de liofilizare complet automat;
✓ Monitorizarea cu acuratețe și continuă pe întregul proces;
✓ Liofilizarea asigură păstrarea proprietăților produsului proaspăt.
Agentul frigorific utilizat este din ce în ce mai important, acesta având impact asupra mediului înconjurător dar și asupra costurilor în exploatare. De aceea Midal, utilizează agenți frigorifici ce se supun normelor europene în vigoare.
Opțional camerele de refrigerare pot fi prevăzute cu:
– pardoseală izolată și cu strat de uzură de tip TEGO, aluminiu sau inox;
– sistem monitorizare temperatură;
– perdea siliconică sau perdea aer;
– instalație back-up.
Oferim soluții specializate ce sunt certificate la nivel european.
Pe baza solicitării venite de la fiecare client, realizăm următorii pași:
Proiectele de frigotehnie și cele care implică instalații frigorifice sunt specialitatea noastră. Te sprijinim cu toate informațiile de care ai nevoie, lasă-ne detaliile proiectului tău, aici:
Configurează-ți camera frigorifică dedicată afacerii tale, simplu și rapid! Obține în maxim 10 minute o ofertă de preț adaptată nevoilor tale!
Specialistul Midal îți stă la dispoziție de luni până vineri între orele 09:00 – 17:30
Copyrights © Midal 2022. Toate drepturile rezervate.