Certificările noastre - Midal

Realizăm la cheie camere, tuneluri, containere și depozite frigorifice

Configurator

Certificările noastre

Pentru MIDAL calitatea înseamnă:

Corespondența între nevoile clientului și produsele sau serviciile prestate, respect pentru oameni, adeziunea la cele mai înalte valori și standarde în domeniu.
Clienții noștri merită de fiecare dată produse și servicii care să îndeplinească cele mai severe standarde de calitate.
Din acest motiv, cea mai importantă promisiune pe care o facem este de a furniza aceasta calitate, prin efortul unanim al întregii echipe MIDAL.

Certificări ISO 9001

ISO (Organizația Internațională de Standardizare) este o organizație internațională independentă, neguvernamentală, care dezvoltă standarde pentru a asigura calitatea, siguranța și eficiența produselor, serviciilor și sistemelor.

Midal deține certificări ISO 9001 pentru vânzare, asamblare, service și mentenanță echipamente și camere / depozite frigorifice industriale.

Certificări ISO 14001

Midal are implementat și menține un sistem de management de mediu conform condițiilor din standardul SR EN ISO 14001:2015.

Certificări ISO 45001

Midal are implementat și menține un sistem de management al sănătății și securității ocupaționale conform condițiilor din referențialul SR ISO 45001:2018.

Certificari AGFR

Asociația Generală a Frigotehniștilor din România (AGFR) este o asociație profesională interdisciplinară, autonomă, neguvernamentală, apolitică, care urmărește cunoașterea, dezvoltarea, pregătirea teoretică și practică de către toți membrii săi a problemelor privind producerea și utilizarea frigului artificial pentru diferite domenii de activitate.

Midal deține certificarea AGFR care atestă faptul că deținem o largă competență pentru desfășurarea activităților de exploatare, întreținere şi reparații pentru toate părțile componente ale instalației frigorifice.

Standardele de certificare mențin produsele și serviciile oferite la un anumit nivel de calitate. Aceste certificări demonstrează faptul că Midal îndeplinește și respectă standardele de calitate impuse de aceste organizații și asociații, monitorizând tot procesul efectuat.

garantam calitatea instalatiilor frigorifice midal interfrig

Proiectele de frigotehnie și cele care implică instalații frigorifice sunt specialitatea noastră. Te sprijinim cu toate informațiile de care ai nevoie, lasă-ne detaliile proiectului tău, aici:

Ofertă Exclusivă pentru Tine!