Viziune, misiune și valori

Ne concentrăm atenția pe furnizarea de echipamente și servicii calitative.

Misiune

Furnizăm clienților noștri expertiză în proiectarea, instalarea și întreținerea echipamentelor de refrigerare și congelare, implementând inovații și soluții eficiente economic, energetic și cu un impact mic asupra mediului înconjurător.

Viziune

Vrem să devenim unul din liderii incontestabili ai industriei refrigerării și congelării, oferind servicii de proiectare, instalare și servisare adaptate perfect nevoilor clientului.

Valori

Salvăm împreună.
Creștem împreună.
Creem împreună.
Împreună mai mult și mai bun.
Împreună înțelegem.
1
2
3
4
5
1. midal sisteme frigorifice ecologice
Răspundem față de mediu
Respectăm mediul înconjurător și îl protejăm în tot ceea ce facem. Dincolo de a oferi soluții eficiente energetic, acționăm ecologic în viața de zi cu zi. Respectăm Pământul pentru că știm să apreciem viața.
2. midal sisteme frigorifice customizate la cheie
Integritate și sinceritate
Avem încredere în noi și în cunoștințele, valorile și bunele noastre intenții. Credem în integritatea oamenilor noștri și a acțiunilor lor. Aceasta ne diferențiază față de competiție și ne face să fim mai buni.
3. midal sisteme frigorifice comercial si industrial
Excelență în execuție
Învățăm din greșeli și apreciem experiența. Calea spre excelență este deschisă tuturor celor determinați și ambițioși. Din fiecare proiect învățăm. Devenim astfel din ce în ce mai buni și ne setăm mereu obiective tot mai ambițioase.
4. midal sisteme frigorifice echipa certificata
Echipă de succes
Întotdeauna. Și știm că tăria lanțului este dată de cea mai slabă verigă. De aceea credem în desăvârșirea acțiunilor noastre și asta ne face o echipă. Iar echipa determină succesul unui proiect pentru că întotdeauna o echipă poate aborda soluții pe care cei singuri nu le pot.
5. midal sisteme frigorifice fiabile
Flexibilitate
Și asta ne face să avem abilitatea de a ne adapta rapid. Iar rapiditatea ne face să fim întotdeauna învingători, chiar dacă nu suntem cei mai mari.

Proiectele de frigotehnie și cele care implică instalații frigorifice sunt specialitatea noastră. Te sprijinim cu toate informațiile de care ai nevoie, lasă-ne detaliile proiectului tău, aici: