Food - Midal - Camere și depozite frigorifice

Realizăm la cheie camere, tuneluri, containere și depozite frigorifice

Configurator

Food

Gama de produse din industria alimentară este extrem de variată, iar Midal are competențele necesare pentru a vă oferi soluția corectă de refrigerare sau congelare.

Midal oferă soluții frigorifice pentru carne, pește, fructe, legume care să fie depozitate în condiții de temperatură conform cu legislația în vigoare și cu toate condițiile tehnologice.

În cazul legumelor și fructelor putem oferi o depozitare cu atmosferă controlată.

Camera frigorifica solutii frigorifice Midal interfrig supermarket_fridge_produce_food

Comerț produse alimentare

Datorită varietății de produse care există în supermarket sau hipermarket, este necesară o depozitare atât industrială, cât și comercială.

Depozite si Camere frigorifice pentru Produse din carne

Produse din carne

Pentru o depozitare frigorifică optimă a produselor din carne trebuie să se asigure îndeplinirea condițiilor specifice.

Depozite si Camere frigorifice pentru Peste

Produse din pește

Peștele și fructele de mare trebuie să beneficieze de o răcire instantanee pentru a evita orice deteriorare a acestora.

Depozite si Camere frigorifice pentru legume

Fructe și Legume

Accesul la depozitarea eficientă a alimentelor la rece este vital pentru sistemele alimentare durabile. Astfel, este nevoie de o depozitare diferită în funcție de produsul stocat.

Depozite-si-Camere-frigorifice-pentru-Lapte

Lactate

Una dintre condițiile de depozitare a laptelui și a produselor din lapte este ca spaţiile de stocare să aibă pardoseala şi pereţii netezi şi impermeabili. În plus, pereții trebuie curățați şi să nu aibă urme de mucegai.

Depozite-si-Camere-frigorifice-Bauturi

Băuturi

Scopul sistemului de răcire este de a păstra băuturile la o temperatură ideală pentru depozitare, vânzare sau servire imediată. Temperatura este foarte importantă deoarece aceasta determină aroma fiecărei băuturi.

Depozite si Camere frigorifice pentru alimente congelate

Alimente congelate

Congelarea este o metodă de prerăcire astfel încât produsele să poată fi păstrate pe o perioadă lungă de timp și pentru a le recupera ca proaspăt până la sfârșitul perioadei de depozitare.

Depozite si Camere frigorifice pentru procesatori

Alimente procesate

Depozitarea frigorifică a tuturor alimentelor procesate ajută la păstrarea prospețimii acestora pentru mai mult timp și la reducerea risipei alimentare.

 

Clienți Midal

Păstrarea alimentelor și a băuturilor în condiții de siguranță și speciale pentru perioade mai lungi a devenit o necesitate și este posibilă în întreaga lume. Printre clienții care ne-au ales să fim furnizorul de soluții frigotehnice se numără:

Proiectele de frigotehnie și cele care implică instalații frigorifice sunt specialitatea noastră. Te sprijinim cu toate informațiile de care ai nevoie, lasă-ne detaliile proiectului tău, aici:

Ofertă Exclusivă pentru Tine!