Sunt destinate refrigerării/congelării pentru cantități mari de produse; sunt prevazute cu acces auto, sisteme complexe de refrigerare, climă exterioară etc.

Capacități mari de stocare

Ne inspiram din activitatea ta si gasim solutiile care ti se potrivesc pe deplin!

Despre depozitele frigorifice

Fie ca este vorba de pastrare in stare refrigerata sau congelata, daca vorbim despre volume mari de stocare, vorbim despre depozite frigorifice.
Depozitarea se face pe rafturi cu mai multe niveluri, astfel se utilizeaza eficient spatiul obiectivului.
Dimensiunile pot varia in functie de amplasare si necesitate.


Sunt realizate din panouri termoizolante de tip sandwich cu miez din poliuretan si suprafete exterioare din tabla otel vopsita in camp electrostatic si agreate in industria alimentara. Fiind vorba de suprafete mari, izolatia la pardoseala poate fi justificata chiar si in cazul depozitelor de refrigerare.

De ce sa alegi Midal

Echipamentele utilizate de noi sunt alese pe criterii de fiabilitate sporita, cu o durata de viata medie de 20 ani.

Agentul frigorific utilizat este din ce in ce mai important, acesta avand impact asupra mediului inconjurator dar si asupra costurilor in exploatare. De aceea noi folosim agenti frigorifici ce se supun normelor europene din prezent, dar si celor ce vor intra in vigoare incepand cu 2020.

Optional pot fi prevazute cu:
- sistem monitorizare temperaturi si control de la distanta
- perdea aer
- instalatie back-up

Configuratorul MIDAL

Configurează-ți camera frigorifică dedicată afacerii tale, simplu și rapid! Obține în maxim 10 minute o ofertă de preț adaptată nevoilor tale!

Accesează Configuratorul Midal