Midal este o marcă de referință pe piața frigului din România, cu o experiență de peste 25 de ani.

MIDAL proiectează, execută, asigură service și mentenanță preventivă in si post-garanție pentru instalații complexe de frig industrial, de la camere frigorifice de mici dimensiuni până la depozite logistice.

Suntem un grup dedicat îmbunătățirii permanente a calității produselor și a serviciilor noastre, ne străduim să atingem cele mai înalte standarde de satisfacere a nevoilor clienților, în condițiile alinierii la cele mai noi tehnologii, a respectării celor mai noi norme de mediu și a aprecierii celor mai valoroși specialiști ai noștri.

25 de ani

1000 de proiecte

Portofoliu de peste 500 de clienți

100% clienți mulțumiți

100% prietenos cu mediul

Avem 25 de ani experiență și peste 1000 de proiecte finalizate. Din fiecare proiect, am învățat și în fiecare proiect am inovat.

În prezent, furnizăm clienților noștri expertiza în proiectarea, instalarea și întreținerea echipamentelor de refrigerare și congelare, oferind soluții eficiente economic, energetic și cu impact minim asupra mediului înconjurător.

Evolutia identitatii vizuale

Dezvoltarea identitatii vizuale a companiei Midal s-a facut plecand de la viziunea fondatorului companiei - aceea de a deveni un leader incontestabil in industria refrigerarii si congelarii din Romania.

In timp, identitatea Midal s-a dezvoltat pornind de la legatura cu misunea companiei, punandu-se accent pe dedicatia pentru clienti, carora le ofera solutii personalizate.

Ultima actualizare a identitatii vizuale integreaza complet viziunea si misiunea noastra, dar si una din valorile organizatiei - responsabilitatea fata de mediu.

Afla misiunea noastra