Realizăm la cheie camere, tuneluri, containere și depozite frigorifice
Realizăm la cheie camere, tuneluri, containere și depozite frigorifice
Acestea sunt destinate refrigerării sau congelării pentru cantități mari de produse.
În plus, sunt prevazute cu acces auto, sisteme complexe de refrigerare, climă exterioară etc.
Siguranța unei soluții de stocare este o cerință pentru Midal!
Fructele, legumele, peștele, carnea etc. sunt depozitate la temperaturi optime și într-un mediu umed,
așa cum este necesar pentru fiecare produs în parte.
Pentru a reduce risipa alimentară, se poate apela la depozitarea frigorifică, iar în acest fel
produsele alimentare se pot păstra pe o perioadă mai lungă de timp.
De exemplu, restaurantele păstrează alimentele după ce le prepară în formă congelată,
o astfel de facilitate este asigurată prin depozitele frigorifice.
Restaurantele, magazinele alimentare, supermarketurile și magazinele alimentare utilizează depozitele frigorifice
în funcție de tipul de produs care urmează să fie depozitat, astfel pot păstra un număr mai mare de alimente pentru perioade lungi.
Florăriile au nevoie să depoziteze la temperaturi scăzute florile ale căror
tulpini au fost tăiate. De asemenea, și cei care se ocupă de plantarea florilor au nevoie pentru menținerea
acestora până la semănare și după recoltare într-o formă cât mai sănătoasă.
Foarte des sunt utilizate depozite frigorifice pentru a depozita siropuri, injecții, medicamente pe termen lung.
Dacă vorbim despre volume mari de stocare, vorbim despre depozite frigorifice, indiferent că se dorește o păstrare în stare refrigerată sau congelată.
Depozitarea frigorifică este o soluție în principal pentru produsele alimentare care au o durată scurtă de viață și foarte probabil să se strice în condiții normale, cum ar fi fructele, legumele de sezon, carnea, peștele etc.
Depozitarea se face pe rafturi cu mai multe niveluri, astfel se utilizează într-un mod mai eficient spațiul.
Ca și la alte sisteme frigorifice, dimensiunile pot varia în funcție de amplasare și necesitate.
Principalele caracteristici ale depozitelor frigorifice sunt:
✓ Dispun de izolație termică eficientă;
✓ Sunt customizabile;
✓ Reduc risipa alimentară;
✓ Se poate regla temperatura în funcție de necesitate;
✓ Conforme cu standardele pentru fiecare industrie.
Depozitarea frigorifică dispune de cel mai eficient spațiu pentru manipularea în vrac a mărfurilor perisabile, în special a fructelor și legumelor, între producție și comercializare.
Agentul frigorific utilizat este din ce în ce mai important, acesta având impact asupra mediului înconjurător dar și asupra costurilor în exploatare. De aceea Midal, utilizează agenți frigorifici ce se supun normelor europene în vigoare.
Depozitele frigorifice, opțional pot fi prevăzute cu:
– pardoseală izolată și cu strat de uzură de tip TEGO, aluminiu sau inox;
– sistem monitorizare temperatură;
– perdea siliconică sau perdea aer;
– instalație back-up.
Oferim soluții specializate ce sunt certificate la nivel european.
Pe baza solicitării venite de la fiecare client, realizăm următorii pași:
Configurează-ți camera frigorifică dedicată afacerii tale, simplu și rapid! Obține în maxim 10 minute o ofertă de preț adaptată nevoilor tale!
Proiectele de frigotehnie și cele care implică instalații frigorifice sunt specialitatea noastră. Te sprijinim cu toate informațiile de care ai nevoie, lasă-ne detaliile proiectului tău, aici:
Specialistul Midal îți stă la dispoziție de luni până vineri între orele 09:00 – 17:30
Copyrights © Midal 2022. Toate drepturile rezervate.